четверг, 28 сентября 2017 г.

Із групою 323 ОКН розпочинаємо 
пошукову роботу для проведення феєрії мандрів -весь світ для тебе-  "Найдивовижніші місця України". 
Хто має які пропозиції - пишемо коментарі.

9 комментариев:

  1. Водоспад Білі камені - одне з наймальовничіших місць Дніпропетровщини. Водоспад з'явився у 1932 році, коли було створено на річці Інгулець Карачунівське водосховище.
    Українська Венеція. У південній стороні Одещини знаходиться невеличке українське містечко, яке заведено вважати українською Венецією.

    ОтветитьУдалить
  2. Чернівці часто називають "Маленьким Віднем" або "Маленьким Парижем". А взагалі це місто можна порівняти з будь-яким старовинним ...

    ОтветитьУдалить
  3. Моє найкраще місце на Україні - це місто Козятин. Тут я народилася, виросла, пройшли найкращі роки мого життя. Особливо мені подобається окраїна, засіяна пшеницею, коли в ній цвітуть польові волошки і маки!

    ОтветитьУдалить
  4. Для мене найкращим місцем на планеті Земля є мальовниче маленьке село Блажіївка, що у Козятинському районі. У ньому небо має інший, дуже гарний голубий колір, тиша бринить малиновим дзвоном, а коли цвіте біла акація - аж дух забиває .

    ОтветитьУдалить
  5. Мені найбільше подобається природа мальовничого села Мала Клітенка, куди ми недавно переїхали, таємничий ліс, ставок з білими лебедями. Саме село стоїть вище, і всю оточуючу красу можна споглядати як з висоти пташиного польоту.

    ОтветитьУдалить
  6. Я сама родом з Вінниці.Наш парк-це просто чудо,коли є нагода я прогулююсь там зі своїм улюбленцем Арчі. Дуже гарно увечері біля башні.Часто ходжу з родиною на фонтан Roshen.

    ОтветитьУдалить
  7. Я сама з Овруча і вважаю це місто найкращим.Найбільше мені подобаються ліси навколо міста. Віковічні сосни, які пахнуть бурштином, білки , які бавляться, маленькі дикі кабанчики. Мальовниче озеро манить своєю красою, та неймовірно велика кількість білих грибів. На свята з сім'єю ходимо у Свято-Василівський монастир, який дарує силу та спокій. У відпустці відпочиваємо на базі відпочинку "Голубе озеро", заряджаємось позитивом.

    ОтветитьУдалить
  8. Україна сама по собі чарівна, мальовнича і неповторна. Але як говориться у народному прислівї: "Кожнеому мила своя сторона". Я родом з прекрасного Полісся, в Олевському районі якого розташувалася загадка природи Камяне село, яке є наче якоюсь магією...

    ОтветитьУдалить
  9. Я теж вважаю найкращим місцем наше місто Козятин. Найбільше вражає чудо цвітіння яблуневих та вишневих садів, буяння тюльпанів, крокусів, нарцисів, гіацинтів.А ще весною ми їздимо збирати черемшу у ліси Ружина, Білилівки, де поляни білих підсніжників надихають своєю першою весняною енергетикою. А влітку ми з сім'єю відпочиваємо на ставках Медведівки,Юрівки, Юзефо-Миколаївки, і білі річкові лілії дарують нам свою насолоду.І це все - моя Україна!

    ОтветитьУдалить